Pridať recept

Fotorecept: Rebarborová bublanina

20
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
práškový cukor
1/2 hrnček
mlieko
1/2 hrnček
kokosový olej ( alebo rastlinný olej)
1 balíček
Kypriaci prášok do pečiva Dr.Oetker
600 g
rebarbora
1 balíček
vanilkový cukor Dr Oetker
3 ks
vajcia
1 štipka
soľ
1 balíček
škoricový cukor Dr Oetker

postup

Výborný šťavnatý kyslastý koláčik ku čaju a kávičke. je to hrnčekový koláč.

1.
Cukor, vajíčka (pekné domáce) a kokosový tuk vmiešame do peny.
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Zdroj: vlastina1952
 
2.
Pridáme postupne mlieko , múku, štipku soli a ku koncu múku s pridaním prášku do pečiva.
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Zdroj: vlastina1952
3.
Vypracujeme polohusté cesto. Plech s rozmermi 25x35 cm vymastíme a posypeme múkou.
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Zdroj: vlastina1952
4.
Rebarboru očistíme, nakrájame na kúsky.Dáme ju na cesto, posypeme vanilkovým a aj škoricovým cukrom.
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Zdroj: vlastina1952
5.
Predhrejeme rúru na 180 stupňov, koláč dáme piecť na cca 30 minút.
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Fotorecept: Rebarborová bublanina
Zdroj: vlastina1952
6.
Podávame posypaný práškovým cukrom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať