Pridať recept

Trojitý nepečený koláč s tofu krémom

ingrediencie

1.vrstva:

100 g
orechy vlašské  
50 g
hrozienka
20 g
ovsené vločky

2.vrstva:

30 g
mak
2 PL
lekvár

3.vrstva:

200 g
tofu biele
50 g
goji berry (bobule)
3 PL
voda
1 PL
med

postup

1.
Ako prvé si aspoň na 15 minút namočíme do jednej misky hrozienka a do druhej misky goji. Na prvú vrstvu si namelieme orechy a rozmixujeme ich s napučanými hrozienkami a ovsenými vločkami. Hmotu natlačíme do malej okrúhlej formy, ktorú vystelieme fóliou.
 
2.
Na druhú vrstvu si namelieme mak a zmiešame ho s lekvárom. Hmotu navrstvíme na orechovú vrstvu.
3.
Na tretiu vrstvu si rozmixujeme tofu s vodou, medom a namočenými plodmi goji, pokým nám nevznikne hladký tuhší krém. Ten potom natrieme ako poslednú vrstvu na koláč. Necháme ho zatuhnúť v chladničke do druhého dňa a vychladený ho môžeme podávať ako výdatné raňajky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať