Pridať recept

Grilované steaky

ingrediencie

4 ks
steaky (ideálne hovädzia roštenka)

Dochutenie

ks
soľ,korenie,rozmarín
ks
olej Raciol chilli, paradajky, bazalka

postup

1.
Na grilovacej platni rozpáľte olej, pridajte vetvičku rozmarínu a vložte mäso.
 
2.
Grilujte z každej strany pár minút, kým mäso nechytí kôrku a je upečené podľa vašej chuti.
3.
Na záver osoľte a okoreňte, nechajte chvíľu odstáť a podávajte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 fantastické marinády na kuracie mäso: Na najchutnejšiu grilovačku
Kuracie mäso je ako stvorené na marinovanie, nakoľko samo o sebe nemá výraznejšiu chuť. Naopak chutí...
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Rada, ako správne ugrilovať mäso a tiež tipy s čím ho padávať, aby ste si pochutnali na výbornom grilovanom...
Fit grilovačka s chrumkavými krevetami
Ak ste premýšľali nad ľahšími alternatívami grilovaného jedla, tá správna možnosť sú určite krevety.
Rodinná grilovačka
8 pravidiel správneho grilovania
8 jednoduchých pravidiel, ktoré z vás urobia majstra v grilovaní.
Kupujete gril?
Kupujete gril? Poradíme, ako správne vybrať
Grilovaniu prepadá čoraz viac Slovákov. To so sebou prináša aj širokú ponuku pomôcok na tento typ varenia,...
Syr halloumi
Grilované syry – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto letnej pochúťke
Grilovačky už dávno nie sú iba o mäsových pochúťkach. Pravý gurmán si dopraje aj lahôdky v podobe grilovanej...