Nepečená jahodová torta
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
jahody
250
g
okrúhle piškóty
3
ks
kysla smotana 16ˇ%
600
g
tvaroh
1
balíček
škoricový cukor
3
balíčky
Vanilínový cukor Dr.Oetker
ks
cukor
ks
strúhaná citrónová kôra
2
ČL
instantná káva
postup
Uvaríme instantnú kávu, môžme ju osladiť cukrom a nechame prechladnúť. Potom v nej namáčame piškoty a ukladame do tortovej formy. Na ne dáme prekrojene jahody.
Do väčšej misky dáme tvaroh, kyslé smotany, cukor, vanilkovy aj škoricovy a podľa chuti citronovú kôru. Všetko zmixujeme na hladký krém. Potom krém rovnomerne rozotrieme na jahody. Takto vrstvíme kým nebudeme mať tortovú formu plnú. Tortu dáme aspoň na 3 hodiny do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
a-g-n-e-s
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.