Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska polievka

Novy_cas_pre_zeny
Novy_cas_pre_zeny
4
porcie
42
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
hovädzí vývar
100 g
mrkva
100 g
hrášok
50 g
šampiňóny
100 g
ementál
100 g
hovädzie mäso
4 ks
žemľa
soľ
petržlenová vňať

postup

1.
Uvarenú mrkvu pokrájame na kocky, pridáme uvarený hrášok a na plátky pokrájané udusené šampiňóny. Zeleninu zalejeme horúcim vývarom a krátko povaríme.
2.
Domäkka uvarené hovädzie mäso pokrájame na menšie kúsky a vložíme do hrnčekov na servírovanie. Mäso zalejeme horúcim mäsovo-zeleninovým vývarom, podľa chuti osolíme a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so žemľami zapečenými so strúhaným syrom

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...