Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Francúzska polievka

Novy_cas_pre_zeny
Novy_cas_pre_zeny
4
porcie
42
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
hovädzí vývar
100 g
mrkva
100 g
hrášok
50 g
šampiňóny
100 g
ementál
100 g
hovädzie mäso
4 ks
žemľa
soľ
petržlenová vňať

postup

1.
Uvarenú mrkvu pokrájame na kocky, pridáme uvarený hrášok a na plátky pokrájané udusené šampiňóny. Zeleninu zalejeme horúcim vývarom a krátko povaríme.
2.
Domäkka uvarené hovädzie mäso pokrájame na menšie kúsky a vložíme do hrnčekov na servírovanie. Mäso zalejeme horúcim mäsovo-zeleninovým vývarom, podľa chuti osolíme a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so žemľami zapečenými so strúhaným syrom

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...