Pridať recept

Hermelín na grile

ingrediencie

3 ks
hermelín
ks
olivový olej, grilovacie korenie na syr, prelisovaný cesnak
3 ks
paradajky
ks
bazalka čerstvá
ks
soľ
1 ks
avokádo
ks
mandle, kešu oriešky

postup

Naše chuťové bunky vie dokonale potešiť aj grilovaný hermelín. A k tomu patričná dávka záhradných paradajok či avokáda s mandľami a kešu. Výborná kombinácia chutí.

1.
Z olivového oleja, grilovacieho korenia na syr a cesnaku si pripravíme zmes na potretie syra. Hermelíny si pripravíme, natrieme zo všetkých strán ochutenou olejovou zmesou a necháme chvíľu odstáť.
 
2.
Potom ich dáme na raclette gril a sledujeme, aby nám nepraskli. Grilujeme z oboch strán len veľmi krátko, kým nezväčšia objem, ale pritom neprasknú. Grilovať ich môžeme aj zabalené v alobale alebo na grilovacej panvici.
3.
Ja mám odskúšaný raclette gril. Hotové preložíme na taniere, pridáme čerstvé paradajky, na kolieska nakrájané avokádo a bazalku. A chutná večera je hotová. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať