Pridať recept

FOTORECEPT: Dusený mangold na smotane

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
mangold
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
mladý pór
100 ml
smotany na varenie
1 ks
syr v črievku
ks
olej
ks
soľ a korenie

postup

Výborná príloha k rybám.

1.
Mangold umyjeme a pokrájame na pásiky.
Dusený mangold na smotane
Dusený mangold na smotane
Zdroj: Ingova
 
2.
Na oleji posmažíme pórika a cesnak.
Dusený mangold na smotane
Dusený mangold na smotane
Zdroj: Ingova
3.
Pridáme mangold, zľahka ho podusíme. Ide to rýchle.
Dusený mangold na smotane
Dusený mangold na smotane
Zdroj: Ingova
4.
Pridáme soľ, korenie, syr a smotanu. Porestujeme trochu aby nebolo veľmi riedke.
Dusený mangold na smotane
Dusený mangold na smotane
Zdroj: Ingova
5.
Ja som to podávala s pečeným filé a zemiakmi.Ak niekto nechce zemiaky urobí si mangoldu viac.
Dusený mangold na smotane
Dusený mangold na smotane
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať