Pridať recept

Špaldový chleba s koriandrom

ingrediencie

1 kg
špaldová múka
700 ml
voda
40 g
droždie
ks
čerstvý koriander
ks
zelené korenie
ks
mletý kmín
ks
tekvicové jadierka
ks
morská soľ

postup

1.
Vložíme do vlažnej vody držodie 15 min.
 
2.
Zmiešame múku so korenie jadierka kmín.
3.
Pridávame vodu s droždím a vyhnietime cesto. Ktoré keď bude husté dolejeme vodu .
4.
Necháme vykysnúť 30 min a potom primiešame čerstvý koriander a vložíme do formy. Necháme kysnúť ešte 10 min dáme piecť a pečieme 45 min na 180 stupňov. Vyklopíme a pečieme z opačnej strany necháme vychladnúť a až po vychladnutí konzumujeme.
5.
DOBRÚ CHUŤ !
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako rýchlo rozmraziť chlieb? Tento geniálny TRIK mi poradila moja babička, opäť krásne chrumkavý a ako
Ako rýchlo rozmraziť chlieb? Tento geniálny TRIK mi poradila moja babička, opäť krásne chrumkavý a ako čerstvý, na toto si však dávajte pozor!
Tvrdý zmrazený chlieb, keď ráno potrebujeme rýchlo niečo zjesť, je jednou z typických ranných ťažkostí...
Domáci chlieb
Už ho nikdy nevyhadzujte! TRIK, ktorý vám ušetrí peniaze, pečivo opäť ako čerstvé a rozdiel nepoznáte. Toto je to, čo musíte urobiť aj vy
Zostalo vám po víkende veľa pečiva? Určite ho nevyhadzujte! Vyskúšali sme najznámejšie metódy, ako mu opäť...
Kupovaný nízkosacharidový chlieb
Najlepší nízkosacharidový chlieb: Z jeho ceny v obchode sa vám zatočí hlava, ale doma ho upečiete za zlomok ceny, takto!
Niektoré zdravšie pečivá nás často odradzujú od kúpy svojim miniatúrnym vzhľadom a vysokou cenou. Výnimkou...
Chlieb
A kde skladujete chlieb vy? Ak na tomto mieste, robíte veľkú chybu! Suchý chlieb však nevyhadzujte, tu je návod, čo s ním môžete urobiť
Kúpili ste väčšie množstvo chleba a nestihli ste ho spotrebovať? Tu je niekoľko nápadov čo s ním a tiež...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...