Pridať recept

Bravčový paprikáš s haluškami

4
porcie
52
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
1 ks
cibuľa
1 šálka
mlieko
ks
soľ
1 ks
zemiak
2 ks
mletá červená paprika
ks
čierne korenie
2 ks
susene chili papricky

halusky

1 ks
vajce
7 PL
polohrubá múka
ks
soľ
ks
voda

postup

1.
Nalozime maso do soli,cierneho korenia a mletej papriky
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
 
2.
Dame prazit cibulu
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
3.
Ked je oprazena pridame nalozene masko
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
4.
Pridame papricky a oprazime
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
5.
Podlejeme teplou vodou a dusime po pokryvkou asi 20min do skoro makka
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
6.
Pridame nastruhany zemiak na zahustenie povarime 5min
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
7.
Prilejeme teple mlieko
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
8.
Povarime kym sa zemiak nerozvari hotovo
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
9.
Urobime si cesticko z muky vajca posolime pridame vodu podla potreby
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
10.
Uvarime v osolenej vode
Bravcovy paprikas s haluskami
Bravcovy paprikas s haluskami
Zdroj: jaruska131
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt i paprikáš majú veľmi podobný základ, ktorý pochádza z krajiny výnimočne chutnej papriky...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.