Pridať recept

Škoricový jablčník

12
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
celé vajcia
ks
kryštálový cukor
1 hrnček
polohrubá múka
3 ks
jablko
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
škoricový cukor

postup

1.
Vajíčka zmiešame s cukrom a dobre spolu vymiešame. Pridáme pol hrnčeka polohrubej múky. Jablká očistíme a nakrájame na plátky. Cesto vylejeme na okrúhlu a vymastenú formu. Môžeme vysypať so strúhankou, aby sa cesto nelepilo. Na cesto poukladáme jablká nakrájané na plátky. Vrch jablk posypeme zmiešaným vanilkovým a škoricovým cukrom. Pečieme na 180 stupnoch približne 45 minút. Dobrú chuť.
Škoricový jablčník
Škoricový jablčník
Zdroj: 1bluemoon1
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať