Pečivo s nivou
Pečivo s nivou
Zdroj: kajka8
postup
Cesto pekne rozvaľkáme, rozdelíme na 15 rovnakých dielikov a naplníme nivou a konce zmačkáme vidličkou. Potreme rozšľahaným vajíčkom a posypeme podľa chuti soľou alebo makom. Rýchly a jednoduchy recept na Vianoce. Cekový čas prípravy cca 30 minút.
Podobné články
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.