Biele šuhajdy
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
biela čokoládový poleva (dukátiky)
50
g
Cera
20
g
maslo
1
ks
salko v tube
3
PL
kokos
ks
cukríkové zdobenie Dr.Oetker
postup
Šuhajdy nesmú chýbať na sviatočnom stole.
1.
Čokoládu spolu s tukom a maslom roztopíme nad parou. Roztopenú zmes nalejeme na spodok papierových košíčkov.
2.
Pripravíme si plnku zmiešaním kokosu a salka.Túto plnku dáme po lyžičke do každého košíčka.
3.
Do každého košíčka dolejeme roztopenú bielu čokoládu.Vrch dekorujume podľa fantázie.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.