Halušky s kyslou kapustou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
veľkých zemiakov
170
g
polohrubej múky
1
ks
vajce
1
kg
kyslej kapusty
100
g
slanina
ks
soľ
postup
Tieto halušky mávame často hlavne v zime, chýbajú vitamíny, takto si ich pekne doplníme. Keď s nimi podávam perkelt z diviny, či iné mäsko ako soté je to vynikajúce.
1.
Z postrúhaných zemiakov, vajíčka, soli a múky si uvaríme halušky. Polovicu kyslej kapusty podlejem vodou a podusím do mäkka. Zbytok kapusty pokrájam na menšie kúsky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.