Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchle jablkové rezy

Novy_cas_pre_zeny
Novy_cas_pre_zeny
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
polohrubá múka
3 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
2 PL
kakao
200 g
práškový cukor
400 g
jablko
100 g
roztopené maslo
50 g
mleté orechy
150 ml
mlieko
tuk na vymastenie
strúhanka

Poleva

100 g
čokoláda na varenie

postup

1.
Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme vajcia, kakao, orechy, jablká, cukor, rozpustené maslo, všetko dôkladne zmiešame a pridáme mlieko, aby vzniklo mierne tekuté cestíčko.
2.
Cesto nalejeme do vymasteného plechu vysypaného strúhankou. Upečieme dozlatista vo vopred vyhriatej rúre.
3.
Poleva: V horúcom vodnom kúpeli rozpustíme polámanú čokoládu a vrch rezov ňou ozdobne polejeme.
4.
Elektrická rúra: 180 °C, Teplovzdušná rúra: 160 °C, Plynová rúra: stupeň 3 - 4

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...