Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska kuracia polievka

Novy_cas_pre_zeny
Novy_cas_pre_zeny
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4 PL
olivový olej
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 ks
červená paprika
1 ks
zelená paprika
2 ks
cuketa
1 KL
majoránka
1,2 litre
hydinový vývar
180 g
cestoviny tagliatelle
450 g
kuracie prsia
1/4 PL
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Vo veľkom hrnci rozpálime olej a osmažíme na ňom nahrubo nakrájanú cibuľu. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a minútu miešame. Pridáme červenú a zelenú papriku nakrájanú na kocky, zakryjeme a za občasného miešania 5 minút podusíme.
2.
Potom pridáme umytú cuketu pozdĺžne rozpolenú a nakrájanú na plátky, majorán a dusíme asi 7 minút, až cukety zmäknú. Prilejeme paradajkový pretlak a hydinový vývar.
3.
Privedieme do varu. Pridáme cestoviny, na kocky nakrájané kura, potom zmiernime teplotu a pod pokrievkou varíme miernym varom 5 až 8 minút. Dochutíme soľou a štipkou korenia.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...