Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bochníčky z ovsených vločiek

simoniQ
simoniQ
4
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
ovsené vločky
1 ks
cibuľa
6 ks
cesnak
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
majoránka
2,5 dl
mlieko
1 ks
vajce
trochu
olej
trochu
strúhanka

postup

1.
Vločky namočíme na 30 minút do mlieka.
2.
Cibuľu osmažíme na oleji a pridáme k ovseným vločkám, z ktorých sme pred tým vytlačili mlieko.
3.
Prelisujeme cesnak, pridáme vajce, soľ, čierne mleté korenie, majoránku, všetko dôkladne premiešame a vytvarujeme bochníčky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...