Pridať recept

Srnčí chrbát

ingrediencie

240 g
piškóty
2 PL
rum
1 ks
stužený tuk
200 g
práškový cukor
2 PL
kakao
50 g
hrozienka
50 g
želé cukríky

postup

1.
Piškóty nakrájame na štvrtinky a polejeme rumom.
 
2.
Ceru si dáme roztopiť do mikrovlnky. Pridáme do nej cukor, kakao, hrozienka a želé cukríky.
3.
Túto zmes zamiešame s piškótami.
4.
Dáme do alobalom vyloženej formy a necháme stuhnúť. V chladničke aspoň 2 hodiny. Inak 24 hodín.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čokoláda
16 hriešnych pochúťok z milovanej čokolády
Čokoláde dokáže odolať len málo ľudí. Horká, biela, mliečna alebo s príchuťou, každý si nájde tú svoju...
Čokoládový cheesecake
Čokoládový cheesecake: Krásne ľahučký a svieži aj napriek kopcu čokolády
Výborný, krásny, a pritom super jednoduchý zákusok, ktorý vzdáva hold čokoláde.
Piškótový dezert
Chutné recepty na dezerty s piškótami: Pečené aj hravé bez zapnutia rúry, na víkend ako stvorené!
Inšpirujte sa našim dnešným výberom na skvelé zákusky, v ktorých dominujú piškóty.
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Ako docieliť, aby bol váš brownies vláčny alebo naopak pevnejší? Radi poradíme.