Pridať recept

Pudingový koláč so šľahačkou a ovocím

Pudingový koláč so šľahačkou a ovocím
Zdroj: simoniQ

ingrediencie

Cesto

3 ks
vajce
250 g
polohrubá múka
250 g
práškový cukor
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
100 ml
olej
100 ml
mlieko
2 PL
kakao

Plnka 1

700 ml
zavárané ovocie

Plnka 2

2 ks
vanilkový puding
1 liter
mlieko

Na ozdobu

2 ks
prášková šľahačka
400 ml
mlieko

postup

1.
Prísady na cesto zamiešame a dáme piecť asi na 30 minút na 180°C.
 
2.
Na koláč poukladáme ovocie. Na plnku si uvaríme krém na dukátové buchtičky (vanilkový puding) z litra mlieka podla návodu a ešte horúci ho nalejeme na koláč.
3.
Urobíme šľahačku podla návodu a keď koláč vychladne dáme ju naň.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Šľahačka
Ako vyšľahať mlieko do šľahačky?
Je vôbec možné premeniť mlieko na nadýchanú šľahačku?
Ako opraviť zrazený krém?
Zrazený krém nevyhadzujte! Toto sú 4 triky skúsenej gazdinky, ako ho zachrániť
Pripravujte obľúbený zákusok či tortu a zrazí sa vám krém? Odteraz už ho nemusíte vyhodiť, poznáme triky,...
Muffiny s parížskou šľahačkou
Parížska šľahačka verzus parížsky krém, rozdiel je obrovský! Toto by mala vedieť každá gazdinka + krémové recepty
Medzi parížskou alebo francúzskou šľahačkou a parížskym krémom je rozdiel. Viete, aký?
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Triky na tuhú a nadýchanú šľahačku, ktorá vydrží 12 až 48 hodín
Jednou z výhod domácej šľahačky je jej absolútna čerstvosť. Žiaľ, nadýchanosť čerstvej šľahačky je...