Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Jemné palacinky s banánom a čokoládou

stanka218
stanka218
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
mlieko
2 ks
vajce
štipiek
soľ
10 PL
hladká múka
1 KL
sóda bikarbóna
1 balíček
vanilkový cukor
1 ks
banán
50 g
čokoláda
trochu
olej na pokvapkanie
podľa chuti
jahodový džem

postup

1.
V mlieku rozšľaháme vajcia, pridáme soľ, cukor a sódu bikarbónu. Po lyžiciach pridávame múku. Cesto necháme aspoň 10 minút odpočinúť.
2.
Panvicu na palacinky rozpálime a pečieme tenké palacinky. Ak máme staršiu panvicu dáme pred každou palacinkou kvapku oleja.
3.
Palacinky potrieme džemom a posypeme hoblinkami strúhanej čokolády. Podávame s banánom a rozpustenou čokoládou.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
rysavaliska
4.3.2014 18:53 | |
+0 -0
1 balíček vajce??? tu je asi chyba v recepte :(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...