Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jemné palacinky s banánom a čokoládou

stanka218
stanka218
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
mlieko
2 ks
vajce
štipiek
soľ
10 PL
hladká múka
1 KL
sóda bikarbóna
1 balíček
vanilkový cukor
1 ks
banán
50 g
čokoláda
trochu
olej na pokvapkanie
podľa chuti
jahodový džem

postup

1.
V mlieku rozšľaháme vajcia, pridáme soľ, cukor a sódu bikarbónu. Po lyžiciach pridávame múku. Cesto necháme aspoň 10 minút odpočinúť.
2.
Panvicu na palacinky rozpálime a pečieme tenké palacinky. Ak máme staršiu panvicu dáme pred každou palacinkou kvapku oleja.
3.
Palacinky potrieme džemom a posypeme hoblinkami strúhanej čokolády. Podávame s banánom a rozpustenou čokoládou.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
rysavaliska
4.3.2014 18:53 | |
+0 -0
1 balíček vajce??? tu je asi chyba v recepte :(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...