Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkové palacinky s kyslou smotanou

damisa
damisa
6
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 ml
mlieko
2 ks
vajce
100 g
hladká múka
2 PL
olej
1 štipka
soľ
1 ks
jablko
1 štipka
mlškorica

postup

1.
V mlieku rozmixujeme vajcia a múku, škoricu, osolíme a pridáme postrúhané jablko a olej všetko premiešame.
2.
Na horúcu panvicu lejeme naberačkou cesto a pečieme z obidvoch strán.
3.
Paacinky natrieme džemom a ozdobíme šľahačkou a kyslou smotanou a posypeme grankom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...