Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkové palacinky s kyslou smotanou

damisa
damisa
6
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 ml
mlieko
2 ks
vajce
100 g
hladká múka
2 PL
olej
1 štipka
soľ
1 ks
jablko
1 štipka
mlškorica

postup

1.
V mlieku rozmixujeme vajcia a múku, škoricu, osolíme a pridáme postrúhané jablko a olej všetko premiešame.
2.
Na horúcu panvicu lejeme naberačkou cesto a pečieme z obidvoch strán.
3.
Paacinky natrieme džemom a ozdobíme šľahačkou a kyslou smotanou a posypeme grankom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...