Segedín
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
bravčové pliecko
cibuľa
1/2
kg
kyslá kapusta
1
téglik
smotana na varenie
1
téglik
kyslá smotana
olej
1
liter
bujón
2
PL
polohrubá múka
soľ
mleté čierne korenie
majorán
mletá červená paprika
postup
1.
Cibuľu nakrájame na drobné kocky a osmažíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a sprudka osmažíme.
2.
Osolíme, okoreníme, pridáme majorán a červenú papriku. Podlejeme bujónom a necháme mäso dusiť do polomäkka. Potom k mäsu pridáme kyslú kapustu a spolu dusíme, kým nie je mäso hotové.
3.
Zvlášť si zmiešame smotanu na varenie s kyslou smotanou a múkou. Vlejeme k mäsu a za stáleho miešania privedieme do varu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.