Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pudingová pochúťka

BlazenaSadovska
BlazenaSadovska
6
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1500 ml
mlieko
6 PL
kryštálový cukor
1 balíček
vanilkový puding
1 balíček
čokoládový puding
1 balíček
nugátový puding
1 balíček
šľahačka
150 ml
mlieko

postup

1.
Pudingy uvaríme, každý z 500 ml mlieka a 2 PL cukru. Na ozdobu: práškovú šľahačku vyšľaháme so studeným mliekom.
2.
Hneď porcujeme podľa fantázie. Ja som pridala do pohára mrazené ríbezle a ríbezľovú šťavu, piškóty. Ozdobíme šľahačkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...