Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Makovo-višňová štrúdľa

Vinklarikova.Monika
Vinklarikova.Monika
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 dl
voda
1 štipka
soľ
50 g
maslo
mak
višne

postup

1.
Vypracujeme cesto, odložíme na chvíľu do chladničky.
2.
Rozvaľkáme na 1-2 mm, pokvapkáme olejom, posypeme makom s cukrom, pridáme odkvapkané višne, zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170 stupňoch 40 minút.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...