Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Makovo-višňová štrúdľa

Vinklarikova.Monika
Vinklarikova.Monika
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 dl
voda
1 štipka
soľ
50 g
maslo
mak
višne

postup

1.
Vypracujeme cesto, odložíme na chvíľu do chladničky.
2.
Rozvaľkáme na 1-2 mm, pokvapkáme olejom, posypeme makom s cukrom, pridáme odkvapkané višne, zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170 stupňoch 40 minút.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...