Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Makovo-višňová štrúdľa

Vinklarikova.Monika
Vinklarikova.Monika
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 dl
voda
1 štipka
soľ
50 g
maslo
mak
višne

postup

1.
Vypracujeme cesto, odložíme na chvíľu do chladničky.
2.
Rozvaľkáme na 1-2 mm, pokvapkáme olejom, posypeme makom s cukrom, pridáme odkvapkané višne, zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170 stupňoch 40 minút.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...