Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Makovo-višňová štrúdľa

Vinklarikova.Monika
Vinklarikova.Monika
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
1 dl
voda
1 štipka
soľ
50 g
maslo
mak
višne

postup

1.
Vypracujeme cesto, odložíme na chvíľu do chladničky.
2.
Rozvaľkáme na 1-2 mm, pokvapkáme olejom, posypeme makom s cukrom, pridáme odkvapkané višne, zvinieme, preložíme na vymastený plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Pečieme pri 170 stupňoch 40 minút.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...