Pridať recept

Pudingové rezy

ingrediencie

230 g
hladká múka
200 g
cukor
5 ks
vajce
1 dl
olej
1 dl
voda
1/2 dl
smotana na šľahanie
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilínový cukor
2 ks
čokoládový puding
600 ml
mlieko
2 ks
smotana na šľahanie
čokoláda

postup

1.
Vymiešame spolu múku, cukor, vajcia, vodu, olej, smotanu, prášok do pečiva a vanilkový cukor.
 
2.
Cesto vylejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech.
3.
Pripravíme si puding podľa návodu, a ten potom rovnomerne rozlejeme na cesto. Vložíme na cca 20 minút do rúry na 180 stupňov.
4.
Vyšľaháme si šľahačku a po vychladnutí ju naň nanesieme. Vrch zdobíme strúhanou čokoládou. Dáme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
27.4.2014 20:14 | |
+5 -1
a na surove cesto?
Anonymný nick
16.12.2014 19:28 | |
+0 -0
Prepáč,len teraz som si všimla otázočku,uvarený puding vylejeme na surové cesto a dáme spolu piecť.
Anonymný nick
21.2.2014 16:03 | |
+1 -0
Heli,jasne,že uvarený 8:|
hela20958266
21.2.2014 15:29 | |
+4 -2
Prosim vas ten puding sa lieva na cesto surovy alebo uvareny :) dakujem za odpoved :?
Podobné články
Tie najlepšie pudingové koláče: Rezy, ktorým nikto neodolá
Tie najlepšie pudingové koláče! Týmto zaručene nikto neodolá
Patríte medzi milovníkov sladkých maškrtiek? Vyskúšajte naše fantastické pudingové rezy.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.