Pridať recept

Jablkovo-čokoládový koláč

ingrediencie

300 g
hladká múka
4 ks
jablko
200 g
cukor
2 dl
olej
4 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
2 KL
mletá škorica
100 g
orechy
1 ks
čokoláda na varenie
hrozienka

postup

1.
Mixérom zmiešame vajcia, cukor a olej. Pridáme múku zmiešanú so škoricou a sódou bikarbónou. Do tejto zmesi primiešame už len vareškou jablká nakrájané na menšie kocky, posekané orechy a posekanú čokoládu a nakoniec pridáme hrozienka podľa chuti.
 
2.
Celú zmes vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre približne 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať