Klobáskový guláš
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
klobása
200
g
pór
200
g
sterilizovaná kukurica
20
g
maslo
1
PL
hladká múka
200
ml
mäsový bujón
200
ml
sladká smotana
2
KL
horčica
2
PL
kečup
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Klobásu nakrájame na menšie kúsky, pór očistíme, dôkladne umyjeme a taktiež nakrájame. Kukuricu zlejeme a necháme odkvapkať.
2.
V hrnci rozpustíme maslo, vmiešame múku a krátko opražíme. Zalejeme vývarom, smotanou, rozšľaháme, necháme zovrieť a pri miernej teplote varíme 10 minút.
3.
Potom dochutíme horčicou, kečupom, soľou a mletým čiernym korením. Nakoniec vmiešame pór, kukuricu, klobásku a krátko povaríme. Výdatný guláš podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kura na paprike: EXPRESNÝ obed pre celú rodinu, mäso sa rozplýva na jazyku a omáčka je krásne krémová
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.