Pridať recept

Klobáskový guláš

ingrediencie

400 g
klobása
200 g
pór
200 g
sterilizovaná kukurica
20 g
maslo
1 PL
hladká múka
200 ml
mäsový bujón
200 ml
sladká smotana
2 KL
horčica
2 PL
kečup
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Klobásu nakrájame na menšie kúsky, pór očistíme, dôkladne umyjeme a taktiež nakrájame. Kukuricu zlejeme a necháme odkvapkať.
 
2.
V hrnci rozpustíme maslo, vmiešame múku a krátko opražíme. Zalejeme vývarom, smotanou, rozšľaháme, necháme zovrieť a pri miernej teplote varíme 10 minút.
3.
Potom dochutíme horčicou, kečupom, soľou a mletým čiernym korením. Nakoniec vmiešame pór, kukuricu, klobásku a krátko povaríme. Výdatný guláš podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru...
Root vegetables
Viete, ktorú zeleninu by ste mali mať počas leta doma? Pozrite sa, či máte aspoň jednu!
Lokálnu zelenina je zdravá, dokonale čerstvá a nemusí sa dovážať. Viete ktorých päť superpotravín v lete...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...