Kuracie na mrkve a hrášku s hubovou plnkou a zemiakmi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie mäso
1
ks
mrkva
1
ks
pór
hrstí
hrášok
2
PL
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
pažítka a vegeta
voda na podlievanie
podľa chuti
korenie
podľa chuti
mletá rasca
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky alebo pásiky.
2.
Zeleninu umyjeme a podľa chuti nakrájame.
3.
V hrnci rozpálime olivový olej a pridáme mäso. Okoreníme, ochutíme. Podlejeme trochou vody a dusíme asi 5-7 minút.
4.
Potom pridáme zeleninu. Podlejeme troškou vody a dusíme cca 10 minút.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.