Pridať recept

Vyprážané pirohy s Camembertom, FOTORECEPT

Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
10
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
polohrubá múka
1 ks
vaječný žĺtok
1 KL
sóda bikarbóna
1 KL
soľ
200 ml
kefír
zemiaky
camembert
olej

postup

Syrové pirohy trochu inak...

1.

Z múky, žĺtka, kefíru, sódy si urobíme cesto.

Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
 
2.

Rozvaľkáme, porežeme, naplníme pirohy a zlepíme.

Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
3.

Plnka: uvaríme zemiaky so syrom, soľou a čiernym korením.

Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
4.

Pripravené pirohy si opečieme na oleji.

Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Fotorecept: Vyprážané pirohy s Camembertom
Zdroj: lampova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
7.6.2013 11:38 | |
+35 -2
vyzera to vyborne, len by mohol autor doplnit presnejsie mnozstva surovin ... :)
Podobné články
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
TOP
Sladké pirohy s čučoriedkami
Žiadne vajce, žiadne zemiaky a pirohy mäkké ako vatička! Toto sú najlepšie pirohy na svete, iné už nerobím, dnes so sladkými plnkami
Sladký obed aj dezert v jednom! Úžasne jemné a mäkké sladké pirohy tak, ako ich máme najradšej.
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Už ste pirohy niekedy vyprážali? Neviem vysvetliť, aké dobré sú tieto vyprážané pirohy, celkom z iného sveta
Už ste pirohy niekedy vyprážali? Neviem vysvetliť, aké dobré sú tieto vyprážané pirohy, celkom z iného sveta a absolútne fantastické
Bryndzové pirohy sú fantastické, ale tieto sú oveľa chutnejšie! Zvonka krásne chrumkavé, vo vnútri úžasne...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...