Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč Himaláje v tortovej forme

simoniQ
simoniQ
16
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Tmavé cesto

3/4 šálok
práškový cukor
1 ks
vajce
100 ml
mlieko
100 ml
olej
2 šálky
hladká múka
2 PL
kakao
1 ks
kypriaci prášok do pečiva

Tvarohové cesto

1 šálka
práškový cukor
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový puding
250 g
jemný tvaroh
1 šálka
mlieko

postup

1.
Zmiešame cukor, vajce, mlieko, olej a potom prisypeme múku, kakao a kypriaci prášok do pečiva.
2.
Zmiešame cukre, vanilkový puding, vajce, pridáme tvaroh a za stáleho miešanie prilievame mlieko. Cesto bude riedke.
3.
Tortovú formu vymastíme a posypeme múkou. Na dno nalejeme 2/3 tmavého cesta. Potom vylejeme všetko tvarohové cesto a navrch pridáme zostatok tmavého cesta.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...