Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč Himaláje v tortovej forme

simoniQ
simoniQ
16
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Tmavé cesto

3/4 šálok
práškový cukor
1 ks
vajce
100 ml
mlieko
100 ml
olej
2 šálky
hladká múka
2 PL
kakao
1 ks
kypriaci prášok do pečiva

Tvarohové cesto

1 šálka
práškový cukor
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový puding
250 g
jemný tvaroh
1 šálka
mlieko

postup

1.
Zmiešame cukor, vajce, mlieko, olej a potom prisypeme múku, kakao a kypriaci prášok do pečiva.
2.
Zmiešame cukre, vanilkový puding, vajce, pridáme tvaroh a za stáleho miešanie prilievame mlieko. Cesto bude riedke.
3.
Tortovú formu vymastíme a posypeme múkou. Na dno nalejeme 2/3 tmavého cesta. Potom vylejeme všetko tvarohové cesto a navrch pridáme zostatok tmavého cesta.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...