Pridať recept

Polievané broskyne

ingrediencie

lúpané broskyne
1/4 liter
sladká smotana
1 PL
práškový cukor
1 PL
kakao
1/2 balíček
vanilkový puding
1/4 liter
smotana na šľahanie

postup

1.
V hrnčeku zmiešame cukor s kakaom, smotanou a pudingovým práškom. Všetko dobre rozhabarkujeme.
 
2.
Hrnček potom postavíme do nádoby s vriacou vodou, kde za stáleho miešania necháme hmotu zhustnúť.
3.
Polovice olúpaných broskýň na tanierikoch polievame vychladnutým krémom, pokvapkáme jemným koňakom a ozdobíme šľahačkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Najlepšie broskyňové koláče a zákusky: 10 overených receptov na fantastické marhuľové dezerty
Najlepšie broskyňové koláče a zákusky: 10 overených receptov na fantastické broskyňové dezerty
Nádherná vôňa a chuť broskýň sa nám spája s horúcim letom. Tieto výborné koláče si môžete pripraviť...
Zrelé broskyne
Vyberte si vždy tie najšťavnatejšie a najsladšie broskyne!
Broskyne a nektarinky sú v týchto dňoch na vrchole svojej sezóny. Obchody i trhovníci sa predháňajú s ponukou...
Krémové rezy s broskyňami
Tromfne všetky zákusky: Jednoduché krémové rezy s broskyňami
Jednoduché piškótové cesto a svieže broskyne si zamilujete.
Broskyne
Sezóna broskýň: Ako skladovať broskyne? Na čo všetko sa dajú použiť?
Sezóna broskýň je vzácna, netrvá dlho – aspoň keď hovoríme o chutných šťavnatých plodoch zo záhrad...
Ako olúpať broskyne
Ako jednoducho olúpať broskyne a marhule? Takto budete mať hotovo raz-dva
Šťavnaté broskyne, sladučké marhule máme radi snáď všetci. Ale čistiť ovocie pri príprave džemov, čatní,...