Domáce boloňské špagety
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olej
1
ks
cibuľa
150
g
mleté hovädzie mäso
1
strúčik
cesnaku
5
ks
paradajka
štipiek
oregano
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
120
g
špagety
postup
Na troške oleja orestujeme dosklovita nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme prelisovaný cesnak a nahrubo pomleté hovädzie mäso. Chvíľu restujeme a potom vmiešame na kocky nakrájané paradajky, dochutíme korením. Podávame so špagetami uvarenými al dente podľa návodu na obale.
TIP: Ozdobíme lístkami čerstvej bazalky a parmezánom.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.