Pečený pstruh s bylinkami
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
pstruh
2
PL
petržlenová vňať
2
PL
pažitka
2
PL
fenikel
2
PL
tymian
2
PL
oregano
2
PL
estragón
1
PL
maslo
postup
Pripravíme si pekáč takej veľkosti, aby sa doň vošli všetky ryby v jednej vrstve. Ryby umyjeme, osušíme papierovými utierkami, vložíme do predhriatej panvice s malým množstvom masla a prudko opečieme. Avšak len toľko, aby povrch rýb mierne zhnedol na oboch stranách. Potom ryby prenesieme do pripraveného pekáča, naplníme nasekanými bylinkami a pečieme 10-15 minút v rúre alebo na grile.
TIP: Podávame s varenými zemiakmi, zeleninovou oblohou alebo šalátom.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.