Pridať recept

Pečený pstruh s bylinkami

ingrediencie

1 kg
pstruh
2 PL
petržlenová vňať
2 PL
pažitka
2 PL
fenikel
2 PL
tymian
2 PL
oregano
2 PL
estragón
1 PL
maslo

postup

Pripravíme si pekáč takej veľkosti, aby sa doň vošli všetky ryby v jednej vrstve. Ryby umyjeme, osušíme papierovými utierkami, vložíme do predhriatej panvice s malým množstvom masla a prudko opečieme. Avšak len toľko, aby povrch rýb mierne zhnedol na oboch stranách. Potom ryby prenesieme do pripraveného pekáča, naplníme nasekanými bylinkami a pečieme 10-15 minút v rúre alebo na grile. TIP: Podávame s varenými zemiakmi, zeleninovou oblohou alebo šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať