Pridať recept

Prírodné rebierka so šampiňónmi

ingrediencie

4 ks
rebierko
20 g
masť
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
štipiek
rasca
20 g
hladká múka
40 g
cibuľa
1 konzerva
šampiňóny

postup

Rebierka na okrajoch trocha narežeme, aby sa pri pečení neskrútili, naklepeme, osolíme, okoreníme, zľahka obalíme múkou a opečieme z oboch strán na rozpálenej masti. Opečené rebierka dáme do kastróla na masť, na ktorej sme opražili pokrájanú cibuľu spolu s rascou, zalejeme vriacou vodou, prikryjeme a na miernom ohni udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme šampiňóny z konzervy poprekrajované napoly a ešte trocha prehrejeme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zaváraniny
Trvanlivé pochúťky z cibule a cesnaku
Pripravte si túto sezónu aj zaujímavé trvanlivé prílohy z cibule a cesnaku.
Ako zjemniť ostrosť cibule v šalátoch?
Ako zjemniť ostrosť cibule v šalátoch? Ktorá cibuľa je do šalátov najlepšia?
Surová cibuľa je mimoriadne zdravá. No aj tí najväčší milovníci cibule poznajú pocit, keď je cibuľka síce...
Takto sa najlepšie skladuje prekrojená cibuľa
Správne skladovanie cibule: Môžeme spotrebovať naklíčenú cibuľu a ako uskladniť prekrojenú cibuľu?
Občas sa vám počas varenia stane, že nespotrebujete celú cibuľu a zvyšok musíte nejako uskladniť. Keď...
Cibuľová omáčka
Základ kuchyne - žltá cibuľa!
Jedine ona Vás dokáže bezdôvodne rozplakať! Reč je o úplne obyčajnej cibuli, tá je doslova malou...
Cibuľačka
Dokonalý zážitok z polievky: Pripravte si poctivú cibuľačku
Dobrá cibuľová polievka prináša chutnú fúziu slanej chuti mäsového vývaru a sladkosti karamelizovanej cibule...
Odteraz budete cibuľu krájať vždy takto. Zaručene bez sĺz!
Odteraz budete cibuľu krájať vždy takto. Zaručene bez sĺz!
Dostala som skvelý tip, ako nakrájať cibuľu bez plaču.