Pridať recept

Bezlepkové cestoviny s hlivou a olivami

Bezlepkové cestoviny s hlivou a olivami
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

1/2 balíček
bezlepkové cestoviny
1 ks
hliva ustricová
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
1/2 balíček
sterilizovaný hrášok
1 balíček
olivy
3 KL
soľ
1 PL
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme. Hlivu umyjeme a pokrájame na kocky.
 
2.
Mrkvu a cibuľu očistíme a tiež pokrájame na kocky.
3.
Na oleji speníme cibuľu, mrkvu a hlivu. Poriadne orestujeme.
4.
Podlejeme vodou (môžete použiť aj vodu z cestovín) a pridáme olivy a hrášok. Osolíme.
5.
Keď hliva zmäkne, pridáme cestoviny a asi minútku opražíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Cestoviny Alfredo
Viete, ako uvariť cestoviny bez vody? Ak to raz vyskúšate, inak ich už robiť nebudete! Triviálny a dômyselný trik, ktorý stojí za to
Keď si spomenieme na cestoviny, okamžite si ich spojíme s niekoľkominútovým varením. Pritom pripravené bez vody...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...