Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s paradajkovou omáčkou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
paradajkové pyré
kečup
olivy
soľ
mleté čierne korenie
bazalka

postup

Cestoviny uvaríme a zalejeme ich omáčkou, ktorú pripravíme takto: Na olivovom oleji popražíme pretlačený cesnak, pridáme paradajkové pyré, trochu kečupu, soľ čierne korenie a bazalku a povaríme asi 5 minút. Nakoniec pridáme olivy, najlepšie zelené, ktoré tiež chvíľu povaríme v omáčke. Pripravené cestoviny ešte môžeme posypať syrom alebo tofu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
smolk001100
17.5.2014 09:40 | |
+0 -0
už som to jedol ale nevedel som recept :D ale jak pozerám nič zložité dnes určite vyskúšam ;) (y)
vil-ko
2.1.2013 16:53 | |
+3 -0
(y) Ďakujemza skvelý recept. Určite vyskúšam. 8:|
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...