Pridať recept

Letné rizoto s tuniakom

ingrediencie

1 ks
cibuľa
1 hrnček
ryža
tuniak
broskyňa
1 konzerva
kukurica
cesnaku
olej
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
kari
petržlen

postup

Uvaríme ryžu a necháme ju vychladnúť. Cibuľu pokrájame nadrobno a aj s cesnakom opražíme dozlatista. Očistíme broskyňu, odstránime šupku a pokrájame na malé kocky. Keď je cibuľa s cesnakom osmažená, pridáme broskyňu s tuniakom a chvíľu miešame. Neskôr všetko zmiešame s ryžou, pridáme kukuricu, osolíme, pridáme vegetu, čierne korenie karí. Ozdobíme pretržlenovou vňaťou. Podávame teplé, ale môžeme konzumovať aj studené.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie
Podobné články
Krémové mrkvové rizoto s parmezánom
Stačí 5 surovín: Bleskové rizoto, ktoré zvládne aj úplný začiatočník
Dokonalé krémové rizoto máte hotové do pár minút. Na jeho prípravu vám stačí iba 5 surovín, ktoré máte zaručene doma.
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...