Veľkonočná roštenka na slame
6
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
plátkov
hovädzia roštenka
3
ks
cibuľa
trochu
hladká múka
4
PL
olej
štipiek
mleté čierne korenie
KL
soľ
postup
1.
Mäso nakráje ne rezne, blany narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme, jemne poprášime múkou a na oleji prudko opečieme z oboch strán.
2.
Na výpeku opečieme na jemno nakrájanú cibuľu do hneda. Opečené roštenky vložíme späť do hrnca, podlejeme hurúcou vodou a dusíme do mäkka.
3.
Cibuľová slama : 2 cibule nakrájame na kolieska, ktoré aj rozoberieme. Vložíme do rozohriateho oleja a usmažíme. Necháme osušiť na papierových kuchynských obrúskoch.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.