Klobása v lístkovom ceste
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
klobása
500
g
lístkové cesto
1
ks
vajce
horčica
postup
Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 2 mm, ostrôžkou pokrájame na dlhšie prúžky alebo štvorčeky. Umyté, osušené, prípadne párky alebo opečené klobásky šikmo pokrájame na menšie časti, zabalíme do lístkového cesta, potrieme vajcom a na plechu opláchnutom vodou upečieme v rozohriatej rúre. Menšie štvorce môžeme potrieť horčicou, párok alebo klobásu položíme šikmo na štvorec a protiľahlé konce cesta spojíme. Podávame s čajom alebo k vínu či pivu.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.