Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkové muffiny so sladkou tofu plnkou

hanus_prg
hanus_prg
12
porcií
18
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
50 g
maslo
2 PL
stévia
180 g
pohánková múka
1/2 ks
kypriaci prášok do pečiva
200 ml
voda
1 hrsť
sušené ovocie

Tofu náplň

200 g
biele tofu
150 ml
biely sójový jogurt
2 PL
med

Poleva

250 ml
sójové mlieko
1 ks
puding v sáčku
2 PL
med

postup

1.
Pripravíme si všetky potraviny, hrozienka namočíme na 10 minút do rumu.
2.
Vo vačšej mise si ručne vyšľaháme celé vajcia, pridáme roztopené maslo a med. Potom pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a vodu.
3.
Pripravíme si náplň: Celé tofu vložíme do vyššej nádoby, pridáme jogurt a med. Rozmixujeme na kašu.
4.
Do každého košíčka dáme 1-2 lyžice cesta, na to 1 lyžicu plnky a znovu cesto.
6.
Vrch muffiniek môžeme ozdobiť pudingom, ktorý uvaríme z 250 ml sójového mlieka (aby nám vznikol tuhý puding a nerozlieval sa). Necháme vychladnúť, naplníme zdobiace vrecúško a muffiny podľa chuti a nálady ozdobíme.
7.
Muffiny sú VYNIKAJÚCE !!!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...