Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Bezlepkové muffiny so sladkou tofu plnkou

hanus_prg
hanus_prg
12
porcií
18
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
vajce
50 g
maslo
2 PL
stévia
180 g
pohánková múka
1/2 ks
kypriaci prášok do pečiva
200 ml
voda
1 hrsť
sušené ovocie

Tofu náplň

200 g
biele tofu
150 ml
biely sójový jogurt
2 PL
med

Poleva

250 ml
sójové mlieko
1 ks
puding v sáčku
2 PL
med

postup

1.
Pripravíme si všetky potraviny, hrozienka namočíme na 10 minút do rumu.
2.
Vo vačšej mise si ručne vyšľaháme celé vajcia, pridáme roztopené maslo a med. Potom pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a vodu.
3.
Pripravíme si náplň: Celé tofu vložíme do vyššej nádoby, pridáme jogurt a med. Rozmixujeme na kašu.
4.
Do každého košíčka dáme 1-2 lyžice cesta, na to 1 lyžicu plnky a znovu cesto.
6.
Vrch muffiniek môžeme ozdobiť pudingom, ktorý uvaríme z 250 ml sójového mlieka (aby nám vznikol tuhý puding a nerozlieval sa). Necháme vychladnúť, naplníme zdobiace vrecúško a muffiny podľa chuti a nálady ozdobíme.
7.
Muffiny sú VYNIKAJÚCE !!!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...