Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pšenové plnené papriky

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
pšeno
4 ks
paprika
1/2 ks
pór
1/2 ks
anglický zeler
1/2 konzerv
hrášok

postup

1.
Pšeno najprv sparíme, premyjeme vodou a dáme variť do osolenej vody. (na 1 hrnček pšena, 2 hrnčeky vody)
2.
Medzitým si na oleji speníme pór, pridáme pokrájaný zeler a hrášok. Podlejeme trošku vodou. Dusíme do zmäknutia.
3.
Pripravíme si papriky. Najprv im odrežeme vrch a vydlabeme vnútro. Jemne osolíme.
4.
Uvarené pšeno premiešame so zeleninovou zmesou a naplníme ňou papriky. Na vrch položíme odkrojené hlavičky a dáme do zapekacej misy.
5.
Pečieme v predhriatej rúre na 230 stupňoch približne 20 minút :)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...