Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Nedeľné grilované prsia

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kuracie prsia
50 g
maslo
1 PL
grilovaci ekorenie

Ryža

1 hrnček
ryža
2 hrnčeky
voda
1 KL
soľ
1 KL
kari korenie
1/2 ks
cibuľa
1 PL
olivový olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme a vložíme do zapekacej misy. Okoreníme ich z oboch strán grilovacím korením. Na vrch položíme kúsok masla.
2.
Mäso trochu podlejeme vodou a dáme grilovať do rúry na 220 stupňov približne 40-45 minút.
3.
Medzitým si pripravíme ryžu: Na oleji speníme pokrájanú cibuľku, pridáme ryžu a krátko popražíme. Potom všetko zalejeme vodou, osolíme, pridáme karí korenie a na miernom ohni varíme až kým sa voda neodparí.
4.
Ako príloha sa hodia aj grilované zemiačiky, ktoré pečieme v rúre spolu s mäskom.
5.
Dobrú chuť :)

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Smejka1116
7.5.2013 14:13 | |
+0 -0
vrelo odporucam...takto pripravene prsia sa stali jednym z nasich oblubenych jedal (y) (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...