Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bublanina s pudingom

kucharka26
kucharka26
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

4 ks
vajce
1 hrnček
hrubá múka
1 hrnček
múka polohrubá
200 ml
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 PL
rum
2 PL
kako

Plnka

1 konzerva
sterilizované marhule
1 ks
banán
1 ks
vanilkový puding
1 ks
čokoládový puding

postup

1.
Vajcia s cukrom vymiešame do penista, pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom do pečiva a rum.
2.
Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a vymúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
3.
Marhule poukladáme na cesto a dáme do rúry na 200 stupňov, približne 20 minút.
4.
Ešte teplý koláč potrieme roztlačeným banánom.
5.
Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra s vodou a rozdelíme na dve polovice.
6.
V šťave s vodou uvaríme vanilkový a čokoládový puding.
7.
Najprv nalejeme na koláč vanilkový a potom čokoládový puding. Dáme stuhnúť do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...