Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bublanina s pudingom

kucharka26
kucharka26
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

4 ks
vajce
1 hrnček
hrubá múka
1 hrnček
múka polohrubá
200 ml
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 PL
rum
2 PL
kako

Plnka

1 konzerva
sterilizované marhule
1 ks
banán
1 ks
vanilkový puding
1 ks
čokoládový puding

postup

1.
Vajcia s cukrom vymiešame do penista, pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom do pečiva a rum.
2.
Asi 2/3 cesta rozotrieme na vymastený a vymúčený plech, do zvyšku vmiešame kakao a polejeme ním cesto na plechu.
3.
Marhule poukladáme na cesto a dáme do rúry na 200 stupňov, približne 20 minút.
4.
Ešte teplý koláč potrieme roztlačeným banánom.
5.
Šťavu z kompótu dolejeme do 1 litra s vodou a rozdelíme na dve polovice.
6.
V šťave s vodou uvaríme vanilkový a čokoládový puding.
7.
Najprv nalejeme na koláč vanilkový a potom čokoládový puding. Dáme stuhnúť do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...