Slepačia roláda
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
maslo
1
ks
cibuľa
5
ks
vajce
soľ
čierne korenie
2
ks
párky
trochu
údená slanina
postup
1.
Na masle a cibuli pripravíme praženicu. Sliepku vykostíme a odstránime kožu. Mäso pokrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme, potrieme vychladnutou praženicou, poukladáme diétny párok a plátky slaniny.
2.
Opatrne zrolujeme a previažeme niťou. Pečieme v priklopenom pekáči doružova. Počas pečenia podlievame teplou vodou. Podávame s zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.