Sliepka s karfiolom a vajcom
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
1
ks
karfiol
trochu
olej
1
ks
cibuľa
podľa chuti
čierne korenie
podľa chuti
soľ
5
ks
vajce
postup
1.
Sliepku uvaríme v slanej vode. Mäkké mäso oberieme a pokrájame na kúsky.
2.
Karfiol očistíme, rozdelíme na malé ružičky a varíme v slanej vode.
3.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, karfiol, okoreníme a osolíme. Premiešame a zalejeme rozmiešaným vajcom. Keď vajce stuhne, je jedlo hotové. Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.