Pridať recept
Celkom 9 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
5.10.2013 09:04 | |
+2 -3
Reagovať
Perfektný chlebík, aj ja ho robím už roky. Pridávam občas aj tekvicové, ľanové jadierka, občas hrozienka. Dá sa aj bez zemiakov. Len malá poznámka- žito je po slovensky raž. Takže ražná múka :-)
Anonymný nick
10.10.2013 10:04 | |
+0 -2
Ďakujem za poznámku, admin mi to už opravil :) Takže ražná múka je už ražná :)
happy
19.10.2013 23:44 | |
+0 -3
Reagovať
Zito je po slovensky psenica....aj ked sa na Slovensku nespisovne slovo zito pouziva tiez...raz je cesku rez, ovos oves a jacmen je jacmen...
kofola8520
2.2.2015 18:34 | |
+0 -0
Reagovať
Prosím Vás, a keď nemám ošatku? Kde to môžem dať? Ďakujem. :O
opal8
5.3.2015 16:27 | |
+1 -0
ošatku môžeš kúpiť u spol. evax - napríklad
Vendelincok
6.3.2015 07:53 | |
+1 -0
ja som kupila tu od tohto pana: http://osatky.szm.com/index1.html
kofola8520
2.2.2015 18:37 | |
+0 -0
Reagovať
Prosím Vás, a keď nemám ošatku, do čoho to môžem dať? :O :O Ďakujem.
Anonymný nick
11.2.2015 14:58 | |
+5 -0
Skuste vyskusat misu vystlanu utierkou... ale nezabudnite utierku poriadne pomucit nech sa cesto neprilepi :) chlebik budete mat od misky pekne okruhly :)
kofola8520
12.2.2015 17:54 | |
+3 -0
Reagovať
Ďakujem veľmi pekne! (y) :O