Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Špenátová roláda

Špenát najskôr rozmrazíme, pridáme polohrubú múku, prelisovaný cesnak, 3 žĺtka, Floru Gold, olej a soľ. V osobitnej nádobe si zo zvyšných troch bielkov vyšľaháme tuhý sneh, ktorý nakoniec vmiešame do špenátovej hmoty. Cesto vlejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 150 °C po dobu 10-15 minút.

Celkom 9 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
veronka-veronicka
6.11.2013 18:02 | |
+6 -2
Reagovať
aj ja ju robievam je fantastická... :!
Anonymný nick
9.11.2014 18:13 | |
+0 -3
akosamaš:P :D :D
Anonymný nick
14.2.2014 08:28 | |
+2 -2
Reagovať
Papâ sa to ako samotny pokrm ?
Vendelincok
14.2.2014 11:19 | |
+3 -2
kludne. ale mozte aj s prilohou. ja som to robila, ja som si dala len zeleninku a priatel zemiakovú kašu
Anonymný nick
19.3.2014 20:37 | |
+6 -5
Reagovať
1 balíček tavený syr mám chápať ako 1 krabičku (3 kusy)?
dobruchut.sk
20.3.2014 08:59 | |
+4 -8
bud tak alebo syr v crievku
Anonymný nick
9.11.2014 18:12 | |
+3 -9
ahoj ako sa mas:P :D :S
someonecrazy
19.2.2015 11:28 | |
+9 -49
Reagovať
jednoducho nechutne... vrelo neodporucam.. >:(
abc303
14.7.2015 00:08 | |
+8 -45
Reagovať
to musí byť humus blé