DISKUSIA: Trubičky s francúzskym krémom
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku 3mm a pomocou noža rozkrájame na cca 15 rovnako širokých pásov. Kovové formičky na trubičky namastíme olejom a navíjame pásiky cesta tak, aby sa čiastočne prekrývali. Takto navinuté formičky naukladáme na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Natrieme rozšľahaným žĺtkom. Pečieme pri teplote 200° C do zlatohneda. Po upečení necháme trubičky trošku vychladnúť a až tak ich stiahneme z formičiek.
Celkom
6 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Flora Gold je rastlinne maslo. Prebiehala s nimi súťaž :)
http://www.florastranky.sk/flora/produkty-flora/flora-gold.aspx
S maslovou príchuťou, fujtajksl. Načo potom čokoláda, dajte nejaký sajrajt s čokoládovou príchuťou.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick