Pridať recept
Celkom 5 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Efinka640
11.4.2015 22:31 | |
+6 -1
Reagovať
Urcite odporucam 27cm priemer tortovej formy...aj napriek tomu mam poriadny krtinec
dorisa
12.4.2015 00:03 | |
+5 -12
A to je zle???
bitter4sweet
17.4.2015 10:36 | |
+2 -3
Reagovať
nakoľko je to moja prvá tortička, chcem sa spýtať, či je nutné použiť papier na pečenie, nestačí len vymastený a múkou vysypaný plech? ďakujem
dorisa
17.4.2015 12:02 | |
+4 -5
Ahoj, myslím, že keď formu poriadne vymastíš a múkou vysypeš formu, nebude problém ju potom odlepiť. Ja som radšej dala papier, keď som mala. Na koláč tiež nedávam papier, tiež veľakrát vymažem a vysypem plech.
dorisa
17.4.2015 12:05 | |
+0 -3
O rom nato, som zas piekla vnučke tortu..a tu je druhý postup, trocha obohatený, piekla som z polotovaru a krém som obohatila. Tam som nekládla papier na pečenie. http://dobruchut.azet.sk/recept/42005/fotorecept-krtkova-torta-s-pudingom-a-tvarohom/