Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Domáce rožky zo zmesi múk

Všetky múky zmiešame dohromady. Cukor, trochu múky a droždia pridáme do vlažnej vody. Premiešame a necháme kysnúť asi 5 minút. Vmiešame ostatok múky, soľ, ovsené vločky a olivový olej. Cesto vypracujeme, pokiaľ možno najlepšie ručným elektrickým šľahačom. Cesto sa nesmie lepiť. Aby sme dosiahli nelepivosť, môžeme pridať ešte trochu múky. Pripravené cesto necháme v teple kysnúť asi jednu hodinu.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
28.11.2012 22:01 | |
+3 -0
Reagovať
Rožky vyzerajú veľmi lákavo, mám rada kombináciu viacerých múk, určite ich vyskúšam. (y)
Anonymný nick
11.12.2012 11:58 | |
+2 -1
Reagovať
Dobrý recept. Oceňujem absenciu tukov, najmä tých syntetických, čo tak voňajú po masle :P a čo do nás teraz tak hustia v reklame. http://dobreazdravo.sk/vlasy-sa-mi-jezia-na-hlave/ Chutné a zdravé jedlo sa dá uvariť bez nich, predovšetkým bez nich.