Pridať recept
Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
14.1.2016 16:12 | |
+40 -52
Reagovať
každí píše, že taká panenka, hentaká panenka a nik presne nevie, že čo tá panekna je. a tí čo to vedia čušia. panenka je dva kúsky mäsa z ktorého neupečiete nič moc. ak je sviečkovica, tak to nemôýeme volať, že panenka.
1zuzka8
7.1.2017 08:53 | |
+81 -39
Panenka je nieco ako svieckovica ale z prasiatka. Je to kusok maska takeho cisteho a chudeho na bravcovom kare.. je lahodne ale neviem ci je ho vhodne tak dlho pripravovat. Podla mna sa vysusi. Uplne staci le uprava na panvici..
Nemam5
15.2.2024 13:29 | |
+0 -0
Reagovať
Len by ma zaujimalo na koľko dat rúru a ci len vrch/spodok alebo aj ventilator?